2011. november 25., péntek

Flyladyzés - készülődök karácsonyra

A péntek a táskaselejtezés napja. Szoktak előkerülni érdekes dolgok. Úgyhogy nagyon bevált, hogy pénteken mindent kipakolok és azokat meg vissza, amik kellenek.
Biztos van aki nem érti minek ezt leírni? Azok nem teszik a táskájukba az oviból jövő gyerek száraz kiflivégjét adott esettben. És főleg nem felejtkeznek meg róla 30 másodpercen belül! Van a dolognak létjogosultsága.

Saját használatra hozzávettem, hogy a péntek az íróasztalselejtezés napja is.
Irígylem azokat akiknek szép munkarend tud az asztalán lenni és azt tartani is tudják. Na, én nem erre születtem, az már biztos. Viszont bevállt hogy pénteken a korábban nem lefűzött/kidobott vagy felhalmozódott, ott maradt dolgokat elteszem a helyükre. Ilyenkor felbukkanak a halogatott/kellemetlen dolgok/hivatali kukackodással járók is. Ezek külön szekciót képeznek. Szóval péntekenként foglalkozom ezekkel. Ma meg különösen.

Hogy jön ide a karácsony? Kapcsolódik.
A novemberi zónázást komolyabban vettem az átlagosnál, hogy ne decemberben kelljen. Nekünk a december amúgy is rendesen tele van ünnepekkel. Nem akarom a hétvégéket ezután különösebben takarítással, rohangálással tölteni. Meg az el nem intézett ügyeket is csökkentettem! Hejj! Köztük egy rázós telefonnal. Vállon is veregetem magam. Mennyivel egyszerűbb lett volna ezek helyett simán lógni a neten.

Szóval most már készülődhetek nyugodtan ádventre. Készülődök is.

3 megjegyzés:

kastanie írta...

szeretem ezt olvasni, nekem is szól

ezkriszti írta...

Meg nekem, meg aki magára ismer.

Marika írta...

Táska vizitet nekem is kell néha tartani.Mik elő nem jönnek:)meg ilyenkor van az hogy
(na meg van hát itt volt:)
Jaj de Én a varrós szobával meg úgy vagyok ha rend van nem találok semmit :) öregszemHMm