2009. január 7., szerda

Elpakolás

Új év, új élet. Ez rám most kifejezetten igaz.
Nagyon jólestek az együttérző bejegyzések a gyeses kesergőmre. Azóta már nem gyeses anyuka vagyok, hanem átmenetileg regisztrált munkanélküli, aki szoktatja egy szem gyermekét az óvodába. Az óvodai beszoktatás eddig elég jól halad, Vera szeret menni, élvezi a sok új játékot.
A munkábaállás nehezebb dió lesz. Sokkal. Fogok írni róla, mert van mit. Lásd még a blog neve.
Most inkább leírom mit csináltam év elején. Elpakoltam a kreatív motyóimat. A fejemben is.

A varrógépem a hálószobában van, az íróasztalunkon, ami jó nagy. Osztozik a számítógéppel. Az ünnepek kapcsán jókora kreatív kupi képződött rajta. Teljes lepakolás volt év elején. Mennie kellett mindennek, már csak azért is, hogy normálisan lehessen takarítani. Egyedül a varrógép maradt. 3 nagy dobozt képeztem, és ment a szekrény tetejére. Fel is cimkéztem őket.

A; Varrós félkész.
Magáért beszél. Minden megkezdett munka ebbe került. Minimális varrásra fordítható időmben ebből fogok kiindulni. Új tervek törölve!

B; Ajándékok
Ebbe raktam mindent, amit valamikor azért vettem, hogy valakinek ajándék legyen, aztán mégis mást kapott. Ha lesz időm a kreatívkodásra és elkészül valami, szintén ebbe a dobozba fogom rakni. Lehet kéne bele egy A4-es papír is, amire felírom kinek mit találtam ki? Elég feledékeny vagyok, sokszor kitalálok valamit, aztán pár hét múlva azon agyalok mi is lenne jó XY-nak.

C; Papírok
A szép anyagok mellett a szép papírok is nagy gyengéim. Végre egy helyre ment a különlegesebbje, az összes ragasztóval egyetemben. Eddig mindenfelé voltak dugdosva és persze hogy nem találtam.

Gyöngyök, szalagok, zippzárak és társaik mentek vissza a helyükre. Lehozott anyagok vissza a tetőtérbe. No annak rendberakása nagyon nagy munka lesz, .....majd egyszer, most az álláskeresés a fontosabb.

Így állok, majd jövök.

6 megjegyzés:

Cic írta...

Azért ez az "új tervek törölve!" kicsit erősnek tűnik. :-DD

Kicsoda írta...

Kriszti a varras nem az idon mulik, hidd el nekem!!! hanem hogy szukseged van-e ra. En a gep elott minimalis idot toltok, mire odaulok fejben mar pontosan tudom mit fogok csinalni.
Ertem en, hogy most az allas, uj elet mindent felkavar es nehez latni, hogy mi lesz. Nekem a varras mindig egy kiegyensulyozo szerepet jatszott, MAS mint amit egyebkent csinalok.
Csak ugyesen!:-)

ezkriszti írta...

Azt úgy kell érteni, hogy vannak a megkezdett munkák, meg 4-5, amit a fejemben már kitaláltam. Ezek után van a létszámstop.

Kicsoda! Engem meg szigorúbban kell fogni. :-) Saját magamnak.
Előbb meg kell keresni a hidegvízrevalót, aztán jöhet a kikapcsolódás/regenerálódás.

zazálea írta...

Milyen munkát szeretnél?

ezkriszti írta...

Ez ilyen kis helyre nem fér be, majd írok róla.

Kicsoda írta...

Kriszti, ne legyel tul szigoru magadhoz!! miert kellene szigorubban fogni? Egyre jobb dolgokat csinalsz, hatarozottan felmeno agban vagy:-)