2009. január 22., csütörtök

Munka

Tegnap délután felszállt a füst. Van munkahelyem. Egy helyre jelentkeztem, oda fel is vettek. :-))) Hétfőn kezdek, közalkalmazott leszek (az még nem voltam), annak minden előnyével, hátrányával.
A beosztást inkább nem reklámoznám, gazdasági területre lavírozok. Ezt is tanultam, de nem dolgoztam még benne. (vö gyereknevelés) Kemény félév elé nézek, mert a mérlegképes könyvelői végzettséget is meg kell szerezni hozzá, gyorsított eljárásban. Varrási kötelezettségeimnek természetesen eleget teszek, de jól ki kell sakkozni mikor, mit fogok csinálni.
Úgyhogy nem tűnök el, csak átalakulok.

12 megjegyzés:

Monika írta...

Gratulálok,sok erőt kívánok a sakkozáshoz!!!!!Az elején nehéz lesz,de belejössz!Ilyenkor teljesen újra kell szervezni a család menetrendjét,de menni fog hamar biztosan!

Kicsoda írta...

Na ez jo hir!! (ugye?)

katafolt írta...

Nagyszerű,örülök,ha te is örülsz !(mondjuk én kitartóan próbálok elfelejteni majdnem mindent,amit valaha tanultam könyvelésből,de ez az én bajom)

ezkriszti írta...

Persze, hogy nagyon örülök! Megfogadtam, hogy nem írom le a blogba, hogy válság, de nagyon féltem az állandó -Sajnálom, létszámstop van!- mondatoktól.

Kata! Te egy tehetség van. Nekem röpke 5 év alatt sikerült elfelejtenem mindent a témában, de sebaj, majd most újra tanulom.

Ahama írta...

gratula és drukkolok neked! :))

lomaquilt írta...

Gratulálok, vedd úgy, hogy egy új kihivás és menni fog. Ha pedig meglesz a mérlegképes vizsgád, akkor mindig találsz munkát ne félj!

KicsiKató írta...

Gratulálooook!!:)

Zelnice írta...

én is gratulálok! :-)))
nagy virtuális ölelés, sok erőt kívánó szorongatással :-)

zazálea írta...

Legfőképpen azt kívánom, hogy legyen örömed a munkádban, s legyenek nagyon jó kollégáid. Ha így lesz, mindent megoldasz, hidd el! :o))

ezkriszti írta...

Köszi. Különösképpen nem izgulok. Szerintem kiizgultam magam előre, hogy honnan lesz munkahelyem. :-)

kastanie írta...

szia, már annyiszor gondoltam rád, mi lehet veled, de nem találtam ide, mert letöröltem a listám. Jó jel, hogy hamar találtál munkát.

ezkriszti írta...

Örülök, hogy idetaláltál.
A gyorsaságban lehet az is belejátszik, hogy a gyeshez képest minden fizetési ajánlat álomfizetésnek tűnik. A többi pályázó itt is keveselte a fizut, az elvégzendő munkáért.