2009. november 9., hétfő

Határtalanul

Ez volt a 3. Határtalanul amit láttam. Foltvarró Céh országos kiállítása a Várban, szombaton.
Ez a mostani nekem a beszélgetésekről vagy csak köszönésekről, de mindenképp kedves ismerősökkel való találkozásokról szólt, no meg az oroszokról. :-))
Nem csináltam képeket. A sok szép, meg hűde-nagyon-gyönyörűséges!! (soha az életben még csak hasonlót se tudok csinálni) munkára rátettek még egy lapáttal.
Most volt a 3 évente esedékes tisztújítás is. Kicsit (jól) elhúzódott a közgyűlés, meg a szavazás is, mert az elnöki posztra azonos, 94-94 szavazat érkezett. Na erre senki nem számított! Sokkal jobb hír hogy 3, általam is ismert és kedvelt (le merem írni, hűde bátor vagyok!! :-) topikos foltvarró is bejutott az elnökségbe.
Rengeteg élmény ért, -élménydömping, ahogy nem tudom már ki fogalmazta. A biztos szuper érdekes miniquilteket már pont ezért ki is hagytam. Túlcsordultam volna. Ha pesti lennék, vasárnap is felmentem volna mégegyszer.

8 megjegyzés:

Marika írta...

ÉNIS:))

36évi írta...

:))) hű, ez jól esett. :)

Ahama írta...

kik azok ?
bár az egyiket látom is már :)
Grat-grat ! teljesen jogos!!

agibo írta...

Mintha én írtam volna ezt a bejegyzést... Szórúl-szóra :)

ezkriszti írta...

Jó volt bizony. Mikor lesz a következő? :-) (Egy év múlva.)

Agibo! Neked is ez volt a 3.? :-))
Ugye, hogy nem.

Trudi írta...

Jó, hogy találkoztunk. Azt nem értem, hogy miért volt 2 elnökjelölt, talán ezt már előtte le kellett volna "zsírozni", hogy csak 1 legyen?! De lehet, hogy rosszul gondolom.
Más: hogyan tetted ki a meska-s htlm-t a blogodra? Nem találtam a meska-n ilyent.

agibo írta...

Szerintem nekem is ez volt a 3.

Trudy, nem baj az, hogy két jelölt volt (demokráciában élünk, vagy mi a csudában). Még az sem olyan nagy tragédia, hogy egyforma szavazatot kaptak. Majd a következő szavazásnál bizonyára másképp lesz.

ezkriszti írta...

Trudi! Írok levelet, hogy csinálták, mert nem én voltam.