2009. december 2., szerda

Sűrű december

Készülődök a 40. szülinapomra. Lélekben. Szép, kerek szám, szeretném megünnepelni.
Különösebb nagy traumát nem okoz, sose voltam egy nagy szépség, de attól még mérföldkő vagy micsoda.

Azt hiszem (biztosan tudom) a nappali újraöltöztetésével fogok ünnepelni. Ez a mostani verzió 4 éve tart, azóta kicsit meguntam, meg le is amortizálódott. Úgyhogy a következő 20-ast új függönnyel, új fotel huzattal, ahh, és talán még új lámpával is tervezem. Na, majd mutatom, mire jutottam.

És szeretnék újra karórát hordani. Kb. 2 éve nem hordok. Ha tudnék videót beszúrni, akkor ide tenném, ahogy Toldy Mária énekli a Rohan az időt! :-))

9 megjegyzés:

Marika írta...

Hát boldog szülinapot !!
Rohan az időt Konc Zsuzsa énekelte .

zazálea írta...

Még háromszor ennyit, Kriszti!

agibo írta...

Isten éltessen, még nagyon sokáig erőben, egészségben, boldogságban, és mindenben, amiben Te szeretnél! :))
Képzeld el, én a negyvenediken borzasztóan megrogytam. Máig sem értem a dolgot. Sosem érdekelt a korom. Lehet, az volt a baj, hogy aznap volt a new-yorki terrortámadás első évfordulója, és mást sem hallottam, hogy ez a terror napja. :)))

gubike írta...

Isten éltessen. Én ötven leszek a napokban, és én is karórát választottam épp ma este a neten :-). Én már nagyon régen nem viselek, amióta mobilom van, és nem tudtam az órámról ránézésre elolvasni, mennyi az idő.

ezkriszti írta...

Ahh, tényleg! A "Rövid az élet"-re gondoltam. :-)

Kedvesek vagytok. Vigyorgok.

Kicsoda írta...

Boldog szulinapot!! jok az ajandekok:-)

lomaquilt írta...

Boldog szülinapot! Igy visszatekintve, talán a legideálisabb idő egy nőnek a 40. Túl van a gyermekvállaláson (nem arról beszélek, hogy ma ez a divat!) már nem olyan kicsik a gyerekek, lehet aludni, a gyerekektől lehet külön programot csinálni, szóval törödhetsz magaddal. Ilyenkor kell uj image-t kitalálni, a meglévő hobbyba jobban elmélyedni. Még nem vagy öreg ezért használd ki azt a 10 évet, ami a 4-el kezdödik. de lehetsz elég sokáig 41. (kb.15 évig, na ez egy jó feladat!) Az olyan jól hangzik. Amúgy rohan az idő!

mmama írta...

Drága Kriszti ! Majd észreveszed hogy semmi nem változik, megy tovább a világ. Nem kell parázni.
Isten éltessen sokáig .

Névtelen írta...

Nem nyugszok, míg meg nem találom azt a verset, hogy Ha elkerülted már a negyven évet...
Most jönnek a jó évek. Az ötödik iksz meg a csúcs. Pláne annak, akinek ilyen jó programjai vannak, mint nappali átrendezés, kert és egyebek. Gratula