2010. január 23., szombat

Nemezelés

Mutatom sorban, amiket decemberben nem tudtam.

Kipróbáltam a tűnemezelést. Folytatása lesz az biztos.
Kell hozzá gyapjú meg egy speciális tű. Aztán lehet böködni. :-))) Bármikor abba lehet hagyni, ami nálam előny, és elég hamar nyújt befejezett hatást, ami megint csak előny. Hátránya kb. nincs.

A barátnőm csinálta a levendulás/ibolyás tojást (szemem láttára), meg tőle vannak a szépséges gyapjúk is, a tűkkel egyetemben. 40. szülinapi ajándékként. :-))
Ez az ibolyás oldala.


Az én első munkám egy karácsonyfának indult, aztán menet közben átalakult inkább valami indás mintává. Üssetek agyon, szerintem első próbálkozásnak nem rossz.

Gyapjúm van, nemezelni fogok.

Már a széken is olyan jól néztek ki, hogy azt is lefényképeztük.


Áthívtam egy másik barátnőmet, (aki remekül fényképez, messze sem lakik és majd írok is róla) segítsen ki és csináljon jó képeket. Kb. mindent lefényképeztünk amiről közlési kényszerem van, úgyhogy napi egy bejegyzés várható. :-)

7 megjegyzés:

Marika írta...

Piszkál ám a dolog!!
Hol szerzed be az alapanyagot ?

ezkriszti írta...

Hát ezt mindet, meg más színeket is a barátnőmtől kaptam. Megbeszélhetjük hogy átjössz egyszer és megmutatom/kipróbálod. Egyszerű. De vigyázz!! Bele fogsz szeretni. :-)

Szömörce írta...

Párszor nemezeltem hagyományos módon, de annyira nem fogott meg, de ezt szívesen kipróbálnám:)

Kicsoda írta...

Nalam is ez van, a vizes nemez nem az en vilagom, de a tunemezelesen mar en is toprengek egy ideje, pont mert azzal lehet szep aprolekos dolgokat csinalni. Szepek nagyon!

ezkriszti írta...

Tűnemezelnék veletek együtt szívesen, élőben látni, meg kézbevenni, az az igazi. Márti sajnos Te nagyon messzi laksz. :-(
Biztos van a csoportotokban aki próbálta. Kérd meg hogy kipróbálhasd. Kisgyerek mellé teljesen passzol. Csak a tűt nem szabad megkaparintania, az meg a Te kezedben van! :-)

Névtelen írta...

Kriszti! Van tűd, van gyapjud, van vliesed, meg mindenféle patchwork dolgod. Képet mikor kezdesz csinálni? Szoktál a blogomon járni. Amit én pancsingolásnak hívok, az tűnemezelés képre. A legjobb dolgaim így készülnek. Ma éppen egy fatörzs készült nylonharisnya nemezelődött egy szabálytalan zseniliára. Nem mutogathatom, de mailban elküldöm, ha megtalálom acímed.

ezkriszti írta...

Jobb oldalt van egy olyan rész, hogy levél nekem. Elvileg oda kell kattintani és lehet írni. Persze hogy kiváncsi vagyok. Van nekem majd egy olyan álmom, hogy szép csupasz fa, ködben.