2010. április 14., szerda

Rizsporos intrikák

Nincs meg valakinek a film? Annak idején nem tudtam megnézni moziban. Komolyan érdekelne.

Miről jutott eszembe? Buli van Aprajafalván. Vagyis az általam is olvasott kreatív blogokban. Ismét. Ami nem baj. Téma: Blog - üzleti blog - alkotás - kézművesség - válaszolnak e egyes szerzők a kommentekre? Ezek mind érdekelnek, meg a szóbeli pengeváltásokat is bírom, úgyhogy nézek mint a moziban.
A történet elég szövevényes amúgy, inkább nem szólok bele.
Azt mondjuk nem szeretem, (ehh, csak beleszólok) ha valaki hangsúlyozza hogy ő csak hobbiból kreatívkodik, azt ír a blogjába amit akar. Ezzel nincs is semmi baj, van ilyen. De akkor minek neki Meska bolt? Meg ide írjatok megrendelésért e-mail cím az oldalsávba? Ezt a kommentekből szűrtem le, nem Zazie felvetéséből, mielőtt én is félreértelmezhető leszek.

13 megjegyzés:

zazálea írta...

Ne edd magad, már én is megbántam. Én is félreértelmezhető voltam, annyira szerettem volna hangsúlyozni, hogy csak egy dolog bánt, az, hogy a személyes írások nálam negatív kritikát kaptak, míg másnál kiemelten pozitívat. Ennyi bántott, nem több.
Jaj, a lavina, az visz mindent, ami útjába kerül. :o(
Bánom, bánom, bánom.

ezkriszti írta...

Ne bánd! Én kezdetek óta olvasom a szóban forgó blogokat. És szerintem mindenkinek van igazsága is. A kismama dolgot viszont nem rád írták szvsz, hanem Panyizsuzsi magára.

Kicsoda írta...

Kriszti, megnezem a videotekaban, mert jo otlet!! es jol.... majd, ha talalkozunk akkor meg jol.... hmm erted, ugye?:-)

Es ha mar itt is ez a tema:-) mit kell ezen sajnalni? vegre (megint) az emberek elgondolkodnak, hogy mit csinalnak es tisztul a kep.

Aledi írta...

Nahát, buli van, és nem én vagyok az oka?!
Én is hobbiból varrok, csak marhára örülök, ha meg is veszik :)

zazálea írta...

Kár, hogy én bánom az egészet, inkább ne gondolkodjon senki! (és most nincs smiley)

Vacskamati írta...

Hoool?

ezkriszti írta...

Én is lezártam a témát.
(Era! írok levelet)

kastanie írta...

Jaj, én mindig lemaradok a viharokról, miről maradtam le?:-)

ezkriszti írta...

Na, ebből a "hobbiból varrokból" meg én nem fogok jól kijönni, már látom. :-)
Abban mondjuk tök egyetértünk hogy minek a fiókmélyének varrni, meg a rokonokra tukmákolni, ha kell nekik, ha nem.
Az alkotás öröme a lényeg, ebben is igazad van. Az elismerés is baromi jó dolog. Akkor neked igazad van. Én meg jobb ha csöndben maradtam volna, vagy legalább 2 oldalon taglalom mi a hobbi.

Kata írta...

Én csak azt szeretném mondani, hogy én meg azt sajnálom, hogy úgy lettem hibás, hogy az én sztorijaimra írta Zsuzsi, hogy aranyosak. Amik tulajdonképpen nem magánjellegűek (egyre kevésbé azok) hanem a táskákkal és az egyéb cuccaimmal, készítésükkel kapcsolatosak. Sajnos ez nagyon nem jól jött át...
Sajnálom, hogy néha csak kapkodom a fejem, mert itt-ott-amott is írnak rólam, negatív visszhanggal...
azt meg hogy vki leírta, hogy "sajnálja, hogy engem is ismer személyesen" mélységesen elszomorított...
Én úgy érzem nem bántottasm meg senkit, ha igen, sajnálom, de semmiféle szándékosság nem volt benne.
Ezek miatt sem szólaltam meg eddig egyik helyen sem, ezután sem fogok...
Ne haragudj Kriszti, hogy itt nálad, most... :o(

ezkriszti írta...

Ugyan, Kata! Te is emberből vagy, persze hogy rosszul esik. Neked is vannak "bosszantó" tulajdonságaid.
Nagyon szépen, pontosan varrsz, mázlidra baromi jól is fényképezel, és a blog stílusod meg könnyed és lényegre törő. Magam részéről ezeket mind irigylem. Jaa és Wampolsz is! Mondjuk vagyok annyira öreg, hogy ez ne zavarjon. :-)

Kicsoda írta...

Krisztinek igaza van:-) Szivem, ez tenyleg durva, de az a baj,hogy te szemtelenul fiatal vagy es jol csinalod, amit csinalsz:-). A blogod is kiegyensulyozott, mint a munkaid. Es en spec. nagyon orulok, hogy anno az nlc-n osszeetalalkoztunk:-D ,

Kata írta...

Nagyon köszönöm lányok!

Azért is reagáltam itt, mert itt "itthon vagyok" köztetek. Máshol nem szeretnél reagálni, egyszerűen elszomorít, elkeserít, amit már írtam is, hogy úgy lettem bűnös, hogy még csak be sem idéztek előtte a tárgyalásra. ;o(
Nem kötelező elemeztetni, nem kötelező kiállni, de ha már megtörtént, akkor vagy fogadjuk el, vagy vitatkozzunk vele. Ez mind nem gond, mert persze hogy nem lehet egyforma a véleményünk...csak ne keverjünk bele másokat is, csak azért mert esetleg jóban vannak a másik, vagyis az elemző személlyel. Félreértés ne essék, nem toljuk egymás szekerét, nem barátnői kedveskedésről szólt az elemzés.

Én is kaptam kritikát, amit megfontolok de az, hogy megvalósítom-e vagy sem, azt majd eldöntöm, illetve a párommal megbeszélem. :o)

Kriszti, Kicsoda!
Én nagyon örülök nektek, hogy vagytok!!, hogy írtok.
Köszönöm! :o)