2010. október 4., hétfő

Borotvahabos festés

Kipróbáltam szombaton a borotvahabos technikát, na meg egy Colette féle alkotónapot. Arra kíváncsibb voltam. :-)
Nekem a habra festett képek mindig sokkal jobban tetszettek! Jó volt látni hogy mindenki mennyire mást csinál. Születtek virtuózok is. Én eléggé leragadtam egy sötét tintakéknél, meg az ecsettel festés sose lesz a műfajom, ezt eddig is tudtam. Van ebben a technikában lehetőség bőven. A Simon-féle molinó viszont vékony hozzá. A lehúzott hab elég sokat elmaszált.


Más.
Most is csak érintőleg láttam Győrt. Jó lenne ott eltölteni 1-2 -3 napot és ráérősen megnézni a várost. Még múzeumba is menni, andalogni, rácsodálkozni szép épületekre.

5 megjegyzés:

Colette írta...

Örülök, hogy részt vettél az alkotónapon és megismerhettelek:-)

ezkriszti írta...

Na, ha most azt írom, hogy jó volt és tanulságos, én köszönöm, akkor az erre járók azt hiszik mit össze udvariaskodunk. :-)Pedig, de.

Zelnice írta...

És a madaras? Nekem az tetszik a legjobban.kitakartad kartonsablonnal? Vagy hogy?

Colette írta...

ezkriszti: mivel ott voltál, tudnod kell, hogy teszek rá, hogy mit gondolnak mások, és ez nem egyenértékű azzal, hogy nem érdekelnek:-) Csak másképp!

Violini: végre valaki kérdez, ugyan nem tőlem, de legalább kérdez:-)
Igen, kitakartuk, még a múltkori alkalommal kísérletezett ezzel Hokata, és most is hoztam az alkotónapra a sizixel vágott sablonokból... ezt tette a festékes felületre Kriszti.

ezkriszti írta...

Csináltam közelebbi képeket is ahol jobban látszik, melyik milyen. Meg írok én róla örömmel, pláne ha van érdeklődő. Most más ügyben nagyon szorított az idő. Ha meg elkezdek írni,nem nagyon tudom abbahagyni.