2009. február 14., szombat

Kert - Visszajött a tél

Egy hete pont ott tartottam, hogy körbeleltároztam a kertet. A krókuszoknak már látszott a sárga bimbó kezdeményük, meg a hunyoron is jött bimbó. Tavaly tavasszal ültettem, nem tudom milyen szinű lesz, talán rózsaszin. Már a kiültetett primulán is látszott hogy éledezik. Néztem, ha kicsit felszárad, elkezdhetem a metszegetést meg a lenyírbálásokat apránként.
Erre azóta tél van. Igazából nem bánom. Végre van hó. Inkább most essen mint márciusban. Közel van már a tavasz, ezt a telet is túléltük. :-) 4 évszak mániás vagyok. Azt hiszem egy állandó trópusi klímát nagyon unnék egy idő után.

Ilyen most az évelőágyás.

És ilyen volt tavaly tavasszal. Pontosabban április 4-én.

3 megjegyzés:

Trudi írta...

Nagyon szép a kerted! Most én is újra kedvet kaptam hozzá, alig várom, hogy nekilássak. Tavaly szinte semmihez nem volt kedvem. Csak szinten tartás volt.

ezkriszti írta...

Köszi Trudi! Csak rajta. Tulajdonképpen ez is kézművesség és jól látszik az eredménye is. Meg lehet játszani a szinekkel és a formákkal. És remekül kikapcsol.

Trudi írta...

Igen, lehet, hogy ez is hiányzott tavaly. Pedig a pusztaságból hoztam létre a kertet, most már szét kell szedni a növényeket, sok annyira összenőtt.