2011. szeptember 12., hétfő

Dulifuli

Na kérem, már ott tartottam hogy újra írni fogok, meg elmesélem a tatabányai kiállításos élményeimet. Mondhatni visszaszivárgok. Gyereknevelésben is történnek érdekes dolgok. Erre jelen válság hatásai ismét kupáncsapnak. Utálom, hogy pénzügyiválság van, mellé erkölcsi is, a politikusok hülyeségeket nyilatkoznak, de nagyokat.

Folyomány: Mostantól nem kérdezem régen látott ismerőseimet hogy hogy vannak. Úgyis tudom hogy szarul. Jobb kérdés lenne a Te hogy bírod ezt a streszt? Mit csinálsz ellene? Erről már lehetne beszélgetni.




8 megjegyzés:

Aledi írta...

Na, éppen ezért kell írni, hogy legyen már valami jó is :)

kastanie írta...

Pedig nagyon is várjuk a visszaszivárgást, magam is készülök hasonlóra!

Czkriszta írta...

Hát éldd itt a politikus és válságmentes életed. Mesélj gyerektörténeteket, mi is inkább azokra vagyunk kiváncsiak, nem a híradóra.

Marika írta...

Örülök neked !
Jó hogy már vissza szivárogsz ,és írj mesélj sokan fogunk hallgatni:)

Ahama írta...

Na, pont ezért kell folytatni, nem mondod, hogy már ebbe is van beleszólásuk?

ezkriszti írta...

De jó hogy írtatok. És milyen érdekes a sorrend is. Ahama! Mit csinálsz te ennyire vakhajnalban a gépnél? Jövök. Önsajnálat helyett majd írkálok időnként.

KicsiKató írta...

Múltkor bejön egy kollégám, kérdi, hogy vagyok, gyanútlanul felelem, hogy jól (na de ha tényleg jól vagyok??), erre kiakad, hogy ugyan hagyjam már, ezt három hete nem mondta neki senki... Annyira kiakadt, hogy manapság az ember egyszerűen nem érezhet magát jól, hogy azóta gyanakvóan nézek a kérdést feltevőkre, vajon elviseli-e a lelke az őszinte válaszom:)

Persze muszáj kiadni a bánatunkat, de a fene vigye el, hát ilyenkor is muszáj megkeresni az élet apró örömeit. Pl. jön az ősz, menj ki egy parkos részre késő délután és nézd az ezer színen át szűrődő fényt. Én oda vagyok érte...:))))) A gondok nem szűnnek meg az örömök mellett, de könnyebb őket elviselni:)

Ahama írta...

:), mondom mit nem csinálok: nem gyerekezek, nem kutyázok, nem takarítok. Optimális időpont netezni.