2011. október 9., vasárnap

Átrendezés

Egy ideje nyűglődtem a nappalival, ami az étkezőnk is. Kb. 8 éve nem volt tévénk, viszont pár hónap óta újra van, de csak letettük akkor a dohányzóasztalra és minden volt a dolog, csak lakályos nem.

Szombat reggel gondoltam, na, akkor téliesítsünk. Tegyünk fel még szőnyegeket a hideg járólapra, meg csináljunk ezzel a tévével végre valamit. Totális átrendezés lett a dologból.

Az egyik könyvespolcot térbe állítottuk, a többit is odébb raktuk. Felszabadult egy kisszekrény, ami megy Verához, persze fel kell újítani. Lekerült a padlásról egy fekete tévéállvány. Nem vagyok oda a fekete bútorokért, vagy csak minimális mennyiségben (portörlés esete). A 2 régi, kárpitos karfás fotel (kb. 50-es évek) sem elég hármunknak. Lekerült helyette egy 2 személyes kanapé váz, meg fotel, (kb. 80-as évek). A szőnyegekkel eljátszottam egy darabig, hogy is legyen.

És tetszik az eredmény! Kuckós, működik és ami jó, felszabadult egy elég nagy falfelület, ahová kívánkozik egy varrott falikép. Délben még csak váz volt az ülőgarnitura. Mondom a férjemnek, estére kényelmes lesz. Nem azért gyűjtögettem én annyi paplant, meg takarót, meg textiles miegymást, hogy fennakadás legyen ilyesmiből. Ezt mondjuk nem mondtam hangosan.

Képek átrendezés után, textilezés előtt.

Itt lehet majd összebújni, meg tévét nézni.

Ez meg a fotel, még kopaszon. A szőnyegek elhelyezése tudom, hogy nem tökéletes így, de majd cizellálok a dolgon. A polcokat már nem pakoljuk le, az tuti.

Felöltöztetős képek később. Vera is bejelentette, hogy neki is kell új, csajos kuckó. A nappalit már most élvezi, ahogy mi is. Nem tudom, mi történt tegnap a nagyvilágban, nálunk javulás állt be. Folytatás következik.


3 megjegyzés:

kastanie írta...

Hát ez igen lelkesítő!! Kíváncsian várom a további képeket.

gubike írta...

Nekem is nagyon tetszik. Meg az erőd is, ami kellett hozzá. Nagyszerű az eredmény!

ezkriszti írta...

Köszi. Az ember ha végre nekiáll, már jön magától. Csak elindítani nehéz a lavinát.