2008. október 24., péntek

Falvédő feltéve


Ilyen feltéve a papírsárkányos falvédő. Vera új, nagyos ágyat kapott kb. egy hónapja.. Előtte gondosan jó nagy darabon leszedte a tapétát. Nem álltunk neki az egész szobát újrafesteni, csak az ágya mögött tettünk új tapétát. Volt még korábbról egy tekercs. Elüt a szine, de szerintem illik így is. A fekvő rész mellé kerül még egy keskeny darab.



Szerelés közben. :-)

A lakás többi része nem ennyire foltos, és nem is cél hogy az legyen. De ide valahogy csoportosultak. A kis kép volt az első foltvarrásom. Cserép virág. Gondoltam a macikákból olyan hamar kinőnek, a virág mégis csak időtállóbb. Azóta persze rájöttem, hogy én nem nőttem ki a virág korszakból, fogok még párat csinálni. A takaró textilkutatós, kötött. Igazából nagyon bevált. Jól felveszi a fotel alakját, nem csúszkál össze-vissza.
Lámpafénynél készültek a képek, nem az igazi, de szerettem volna már mutatni milyen feltéve.

7 megjegyzés:

Bea írta...

Szerintem szép lett. Tetszik, hogy nem túldíszített, hanem nyugalmat áraszt. Ilyen környezetben lehet agyalni, hogy mit kéne még, hova...? :-)

martimez írta...

nagyon jól mutat, már láttam nálad,de a falon még jobb.

ezkriszti írta...

Köszönöm.

Bőven rácsos ágy volt még a helyén amikor nekikezdtem. Meglátjuk hogyan fogja bírni a használatot. Úgyis mint a puding próbája....

zazálea írta...

Amikor valaki feltesz egy képet egy alkotásról, mindig próbálom kitalálni a személyiségét. Most is nézegettem egy darabig, innen is, meg onnan is... :):):)

katafolt írta...

Szeretem,hogy olyan lazán otthonos ez a kép.

ezkriszti írta...

Tud az a szoba meglehetősen kuplerájos is lenni.

Timici írta...

nagyon tetszik a falédő, így a falon még mutatósabb:o) kötött takarót rögtön észrevettem, szuper!